30. 11. 2013

Že prej sem provokatér...



To sem se ale nechal sbalit pěkně vypečenou rodinou... Že prej sem provokatér... Žabaři to sou ..všichni. Sucharové a puriráni...Vůbec nedokážou vocenit kvalitu mejch vtípků. Jako tuhle, když sem se vyčůral do křesla a vona si na to v vzápětí sedla. To bylo keců. Že prej se musí celá převlíknout a vydesinfikovat si zadek. Má čumět, že jo.. Trošku mi přišlo líto, že to neschytal ten její kluk, co mě porád někam vláčí. Bylo to políčený na něj, to musím teda přiznat.Ale zase je to její blbost, že ve voblečku do divadla si sedla v jeho pokoji do jeho křesílka... Teda co to žvaním, v jeho pokoji do mýho křesílka. Co to žvaním, v mým pokoji do mýho křesílka. No, jo, za blbost se holt platí...



A nebo ten zrzavej prcek. Rád s ním laškuju a von se tváří ouplně znechuceně. Já bejt na jeho místě, zaválel bych ale vopravdu úplně jinak. Mě, kdyby někdo tak pěkně vyzýval k hrátkám na honěnou.. jo...to by bylo něco. Společně packu v pacce bysme zdemolovali všechno, kolem čeho bysme v lítacím amoku profičeli. Jenomže to tak nejni, no.. Tak si musim ten kočičí život zpříjemňovat po svým, že jo.. no.

Vona je teda vůbec nudná. Když přišla na to, že mám v kožíšku blechy, mohla se pominout. Hned mi do kožichu naservírovala nějakej hnusnej blivajz a byla tak vyfičená, že mi to vetřela mezi lopatky, což je jediný místo, kam nedošáhnu., abych tu hnusotu ze sebe ňák smyl Jestli je teda tohle její smysl pro humor, tak to mě podrž.. la pardone...

A nebo když zjistila, že mam červy.. Bóže, to byl kravál. Vřeštěla na toho jejího velkýho dospělce jako v ňákym šílenym amoku, aby mi prej nedával to syrový maso. To mi teda hodně, ale vopravdu hodně našňupla. Já syrový maso moc rád. A představte si, von jí docela poslech a vona mi zase pro změnu naládovala do huby nějaký nechutný svinstvo, a dávala pozor, jestli to dovopravdy spolknu. Příště, až mi zase bude takhle sprostě votevírat čumák a něco nechutnýho do něj ládovat, prostě jí kousnu. A nebo nekousnu? Vona zase není až tak špatná, když mám náladu na mazlení, vona je vždycky dost vochotná.. A když mam hlad, tak stačí na ní mňouknout a vona by se přerazila. Sice syrový maso nedá, padají z ní jenom samý Whiskas, Propesko, Felix a podobný blafy, ale když je hlad, dá se to zblajznout bez větší újmy na psychickým zdraví.

Moc rád se poťouchle divam, když mi kydá muj kočičí zachodek. Snaží se, abych měl kolem něj čisto, ale to bych se na to podíval, abych to tak nechal. Hrabání se v písku je žůžo zábava a já si jí nenecham nikym zkazit. Však vona to uklidí, že jo... Někdy se mi zadaří zvlášť husarskej kousek a to, když se do záchodku jako netrefim až tak přesně. Culim se potom pod fousky, když vona se mi s podivem ptá: "Ty ses zase netrefil, co?" Přijde mi to hodně legrační, páč vona vůbec nepochopila, že trefit se je pro mě ouplná sranda, ale když se trefit nechci, tak se netrefim a basta fidly...

Vona toho vůbec hodně nechápe. Vůbec jí nedochází, že bych jí moh zatopit daleko víc. Třeba ty její orchideje. Co vona s nima nadělá. Na vokno, kde je má vysázený, prej nesmim. Já vim, co je to, když nesmim, ale nenecham si něco zakazovat, že jo.. Já sem přece svobodnej kocour a budu si dělat, co budu chtít. Přece jenom máme demokracii. Vona mi teda vobčas spílá, že nejsem demokrat, ale anarchista.. ale ať si mele co chce, mě je to stejně fuk.

A nebo jak se zastává toho zrzavýho blbečka.
"Číčo, nech to morče!!", slyšim v jednom kuse.
Já jí ho přece neukousnu. Aby se z něj jednou nezbláznila. Já si chci jenom zahrát na honěnou, nebo na kočkovanou, ale ten nadutec se se mnou nějak nebaví. Občas na mě potměšile zírá z toho jeho drátěnýho blbince a já sem přesvědčenej, že se mi v duchu posmívá, za to, že dobře hajzlík ví, že když na mě nečekaně vystartuje, já radči zdrhnu. Jistota je jistota. Když slyšim, jak umí cvakat zubama, tušim, že kousanec vod něj by nebylo nic příjemnýho. Takovej malej zmetek to je. Provokuje mě, ale vo mě říkaj, že sem provokatér já.
Kde je teda potom na světě ňáká spravedlnost, to by mi fakt zajímalo…












28. 11. 2013

PP provokatér


Žil jsem si docela spokojeným životem se svou přítelkyní., kterou jsem měl moc rád. Vedli jsme spolu takový obyčejný, nicméně radostný život. Ona se o mě starala a někdy se snažila mě i převychovávat, jak se snaží všechny bytosti rodu ženského přizpůsobovat všechno, co je pohlaví mužského. Snášel jsem to trpělivě, jelikož jsem vedle ní měl dokonalý pocit bezpečí. Rád jsem u ní odpočíval, nechával se hřát jejím tělem a ukolébávát jejím klidem k blahodárnému spánku vedle ní..


Byly to nádherné časy, ale potom se stalo Něco. Něco ošklivého. Začala být moc nemocná a moc smutná. Jedno ráno jí odnesli a už jsem jí nikdy neviděl. Bylo mi strašně smutno, neměl sem komu broukat do ouška, neměl sem se ke komu tulit,ale časem jsem si pozvolna začal zvykat na svou samotu.. Život už je holt takový. Jenomže život je mnohdy ještě horší, než jenom takový. Přistěhoval se ke mně provokatér. A to ne lecjaký. Tohle byl a stále je Provokatér Profesionál Takový PP.. Můj klidný život vzal rychle za své a z naděje, že se vrátí staré dobré časy láskyplných vztahů se rozplynula ještě v zárodku a to rychleji, než pára nad hrncem.

Když jsem PPho prvně uviděl, zatetelil jsem se radostí. Sice jsem tušil, že nebude jako moje ztracená přítelkyně, ale alespoň už nebudu sám. Ve svém dobrém srdci a také jisté naivitě, kterou přisuzuji nezkušenosti, jsem se rozhodl navazovat přátelství hned a nebo pokud možno ještě dříve.. Jak jsem byl ale hloupý. To zvláštní stvoření, ten PP, když jsem se k němu přiblížil, začal docela jančit. Po prvním mém pokusu o přátelství začal velice podivně hopsat, zřejmě předváděl jakýsi epileptický tanec, jehož kroky spočívaly v mocných výskocích a podivných úskocích, s úprky z mého zorného pole a přískoky zpět. Pochopil jsem bystře, že to tanec nebude asi moc přátelský a byl jsem velice rozčarován.

PP bude pravděpodobně jaksi retardován, neboť nevydrží chvíli v klidu a pořád tancuje ty svoje podivné skákací kreace napravo i nalevo a navíc je často prokládá fingovaným klidovým režimem, kdy setrvává ležící na místě, což je od něj ovšem dokonalá blamáž. On totiž číhá. Pořád a neustále. Napjatě mě sleduje a moc ho zajímá, co dělám. Když si ho nevšímám, vydrží se na mě dívat dlouhé minuty. Je při tom moc vynalézavý. Pozorovací místa, aby na mě dokonale viděl, nachází v nejnemožnějších částech pokoje.. Nejraději mě špicluje odněkud seshora. Já si teda začínám myslet, že PP je nejen provokatér, ale i pěkný magor, protože často skočí přesně přede mě a nebo za mě a když se mu zdá, že jsem se dost lekl, zase někam zmizí.

Ne, že bych se ho bál, to ne, ale jsem z něj krapet nervozní, protože vůbec nevím, co ten cvok zase vymyslí. Někdy se dokonce rozčílím a rozeběhnu se proti němu a to bych vám přál vidět, jak rychle vystřelí z místnosti.Nakonec jsem přišel na to, že PP je pěknej srabík, nicméně já mám rád klid a tak se snažím si ho moc nevšímat.a raději mu jdu z cesty. Jenomže bych uvítal na oplátku zase od něj, aby mi taky šel z cesty, když procházím kolem něj, ale jak jsem se už zmínil, při jeho vysokém stupni retardace, on je takové kombinace hodně dalek…Snažím se tedy dát mu najevo po svém způsobu, že právě procházím a aby mě laskavě neobtěžoval, jenomže PP je k jeho omezenosti ještě i zlomyslný.

Snad se cítí taky sám, ale na druhou stranu přece musí pochopit, že já si s ním nikdy na kočku a na myš hrát nebudu. Tak hluboko nikdy neklesnu. Mám už taky nějaký ten věk a jakousi svou důstojnost. Tak se snažím ho ignorovat, co to jde. Mě, kdyby někdo tak okázale přehlížel, urazil bych se, ne ale tak PP. Snad ho to provokuje, nebo se snaží navazovat přátelství po svém, ale kdopak se mu na ty jeho vylomeniny nevykašle. Novou naději na klidný život mi dává poznání, že rád a čím dál víc častěji přes den spí. No ještě, že v noci je klid, jelikož mě od něj bezpečně dělí dveře a na tom si teda trvám. Když se v noci hezky vyspím, přes den potom toho cvoka PP snadněji snáším.
No, já vím, že život není peříčko a že morče, teda já, musí leccos v životě kromě sena , že ano, překousnout.. Prostě musí ustát i divoké soužití s PPkocourem. A vo tom to je…





22. 11. 2013

Z deníku dospívajího chlapce


Stále se učím, jak nejlépe na prsa tak, abych potěšil nejen sebe, ale i jí. A ne jenom při sólových akcích, nýbrž i tam, kde se zúčastní víc osob. Tam je třeba brát zřetel na to, aby i ony, jako přihlížející, mohli vizuálně ocenit kvalitu.
Snažím se zvládat techniku tak, aby přinášela radost nejen mě, ale prostě všem zúčastněným.


Nestačím na to ale kupodivu sám, a tak si rád nechávám poradit od zkušenějších odborníků. Ti mě vysvětlují, že do akce prsa je nutno pro dosažení dokonalosti zapojit i jiné údy. To se mi nezdá jako sebemenší problém, ba jsem vnitřně přesvědčen, že jiné údy nebudu muset ani nějak zdlouhavě pobízet..

Ale není to zase až tak jednoduché.. zjišťuji po čase. Je pro mě veliké a nemilé překvapení, že nedokážu sladit práci všech částí těla k vrcholnému zážitku. Přece to vypadá tak jednoduše, když se jen pasivně dívám na druhé. A ona se na mě zlobí, dává najevo rozčarování, kroutí hlavou. Cožpak jsem opravdu takové neschopné dřevo? Že jí nedovedu přivést k radosti z mého počínání?

Už zase na mě křičí:
"Co to děláš s těma rukama? Takhle ne, vzpomeň si, co jsem ti říkala, kde máš mít ty ruce?"

Připadám si naprosto méněcenný. Nedokážu to. A ona nikdy nebude spokojená. Ona ani netuší, jaké k ní chovám silné city. Neví, že mi ani tak nejde o ty prsa, ale o ní celou. Kvůli ní se snažím zvládnout všechno, co po mě chce.
Ona je ta nejkrásnější v široširém okolí. Jsem do ní úplný blázen, ale ona nemá ani potuchy o tom, že jenom a jenom kvůli ní denně polykám litry chlorované vody z bazénu, kde ona pracuje jako plavčice. Nic netušíc mě učí plavecký styl prsa a nemá zdání o tom, že jsem tam začal chodit jenom kvůli ní…
Já se snad kvůli ní i utopím…

10. 11. 2013

Jak nerandit...


Neříkám, že to není střihoun. Metr devadesát, atletická postava. Tyhle typy jsou od ženskejch dočista zkažený. Mají to s nima totiž hodně jednoduchý. Na rozdíl od těch, které Matka příroda jaksi ošidila., jak na vzhledu, tak i na inteligenci…


A takovej jeden po mě vyjel….ne ten vošizenej, ale ten dokonalej. Kobra a králíček. Jeho hra byla naprosto dokonalá……kdybych i já perfektně neuměla klamat tělem. Protože já chtěla bejt v týhle hře kobra…
Umím sehrát naivky i dámy velkýho světa. Mám fantazii a prachy..Jsem cílevědomá a bezcitná. A tyhle hry, hrané po staletí, prostě miluju..

Když mě poprvé oslovil na jakémsi nudném večírku, zpozorněla jsem. Největší problém vždycky mám s volbou masky. Někdy bývá problematický dokonale odhadnout situaci. Ale s tímhle to bylo jednoduchý. Evidentně sebestředný, cynický a celkem dokonale vyvedený exemplář. Z jeho nemravnýho pohledu čišelo hajzlovství celýho světa. Dopřeju mu to potěšení, že kápnul na naprostou husičku. Budu se bavit tím, jak se snaží dostat mě na záda a taky mu dopřeju ten pocit, že o to bude muset zabojovat. Troufnu si už dopředu typnout, jak to asi bude vypadat.

Nuda, nuda… čekala jsem víc originality..
Večeře, kino.. tanec…
Pár momentů bylo ale komickejch a stálo za to. Třeba, když jsem na parketu dětinsky žvatlala vo lásce.
Jeho nevole byla přímo hmatatelná, dalo mu pěkně zabrat, aby ta jeho nechuť neprosákla navenek a dokázal se mnou porád tokat na stejný vlně. Eště, že se umím dokonale ovládat. Jinak bych se musela úplně hystericky řehtat… Udělat z kobry králíčka.. no myslim, že to je už slušnej majstrštyk. Snažil se mě hákovat na všechny možný způsoby. Byla to legrace. Upírala jsem na něj svůj naivní pohled a sem tam se mi podařilo se i začervenat.. to zabíralo nejvíc. Můj králíček si byl jist svou kořistí. Proč si s ním ještě chvíli nepohrát, než uštknu?
Kolik asi dní svýho života je ochotnej obětovat pro pár minut na prostěradle?.

Musím vymyslet definitivní ránu do vazu. Je fakt, že se snadno nevzdává. V duchu se bavím, když vidím, jak skřípá zubama, když se snaží zvítězit po svým a nějak se mu nedaří. Přestane ho to bavit a nebo ne? No, má výdrž, to se musí nechat. Jenomže teď už je to fakt nuda.. Už mě nebaví se rozplývat nad jeho dárkama a kytkama. Mám dost tý stydlivý husičky, do který jsem se pro tentokrát nastylizovala. Chci ukázat drápy a chci seknout a taky uštknout…

Jak ale nejefektivněji vypustit jed? Mám s ním přece jenom slehnout a potom ho podusit těhotenstvím, a nebo nějakou pěknou pohlavní chorobou? Ne nic takovýho. Tohle není to pravý vořechový, s tím se určitě dřív a nebo pozdějc setká i beze mě.. možná dokonce už se setkal…. co já vim.. ale to neni důležitý. Už vím.. už vím, co udělám.
Jen tak, při nějaký luxusní večeři při svíčkách (romantika mu fakt de…) to na něj prostě vybalim. Jsem zvědavá na jeho překvapenej výraz. Tyhle typy hned tak nic nesejme.. jenom vlastní prohra. A tu já mu dopřeju plnejma douškama.

"Byla to krásná hra, uznávám..ale je čas končit…Tak nějak připusť, žes tentokrát prohrál…
Myslím, že jsem se bavila víc než ty a bez jakýhokoliv většího úsilí. Jsem si jistá, že až se probereš z překvápka, oceníš komičnost situace…ty určitě….
Hodně štěstí…"