17. 7. 2020

Radostí osvěžená...

Radostí osvěžená jsem v okamžiku, kdy se mi konečně podařilo přihlásit se do administrativy svého blogu.
Na druhou stranu zase ale bohužel už pravděpodobně naposledy. Událivší věci dávají na vědomost, že zde, na naší milované doméně se bude zhasínat. Ne na moment, jak už v historii bylo, ale napořád.
Myslím, že ode mě by bylo moc pěkné poděkovat všem mým věrným i nevěrným čtenářům za přízeň a krásné komenty,
kocourovi Číčovi za jeho vylomeniny, psici Žolině za její vyprávění a ve skrytu své poněkud truchlící dušičce trpící smrtí blogu doufat, že s mými milými, věrnými i ostatními blogery se zase někde sejdeme.
Číča je opět nadupán stěžovat si na mě ve světě, Žolina má co vyprávět a já, pokud mě moje zvířectvo pustí také trošku ke slovu, se budu snažit také něco sesmolit.

Když by se Vám tedy po mě nějak zastesklo, jsem přestěhovaná na domémě blogspot na této adrese:




Tento blog jsem budovala ještě na starší verzi Bloggeru, nyní jsem přešla na novější a tudíž lehce tápám. Ale dělám, co můžu, aby se Vám u mě líbilo a těším se nashledanou v lepších zítřkách.
Abych nevypadala nevděčné, ráda bych této před smrtí se v agonii bortící se doméně poděkovala za to, že byla tak slušná
a vzorným návodem dala na vědomost všem budoucím pozůstalým, jak svůj blog přestěhovat na jiné domény, bohužel se strátou kytičky tedy komentářů. Ale jak už kdosi kdysi řekl nic není dokonalé, tak že lepší něci než nic a tudíž se tady loučím a jinde snad zase AHOJ.

10 komentářů:

  1. I když už jsem dva roky a něco na bloggeru, dneska jsem se slzou v oku vymazala z menu odkaz na můj první blog který mi mnoho dal a hodně mi pomáhal v dobách zlých. Já vím, vždyť ho mám celý přestěhovaný jen o dům dál, ale stejně vím že prostě je chudinka odsouzená k smrti. Ale jsem ráda, že k naší staré partě z b.cz přibude další parťačka.

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na nadupaného Číču!

    OdpovědětVymazat
  3. Přiznám se, že dnes jsem si na tebe vzpoměla. Byla jsi to ty, kdo mne přivedl do blogového světa.
    Děkuji a přeji hodně štěstí na nové adrese.

    OdpovědětVymazat
  4. Také se mi neodchází lehce, neumím s bloggerem pracovat, ale snad se to poddá.
    Mám poznamenánu tvou novou adresu a ať se nám daří se v hojném počtu sejít!

    OdpovědětVymazat
  5. Tou dobrou zprávou je, že vznikla na bloggeru nová verze, to je oproti blog.cz podstatná změna . Ať se ti na nové adrese daří co nejlépe, já si každopádně adrsu píšu do čtečky, takže už se mi nevyškubneš.

    OdpovědětVymazat
  6. Také se na nové doméně ještě rozkoukávám, ale když to srovnám s blog.cz, blogspot vychází vítězně, teď jen lituji, že jsem se nepřestěhovala už dřív...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No - a co pořád do vás všech hučela Dorka?! No?? :-)

      Vymazat
    2. Prostředí je tu opravdu příjemné, což o to, ale mnoho mých oblíbených se ztratilo v nedohlednu. Ale je to jednou už čistý řez od minulosti a tak uvidíme, jak to půjde.

      Vymazat
  7. Ano, to bylo opravdu hezké gesto, že nám poradili, jak se přestěhovat. Aspoň to. Díky tomu jsem s pomocí Madlenky přestěhovala celý blog a ne jenom některé články, jak jsme měla původně v úmyslu, když jsem to kopírovala ručně. Ztratila jsem komentáře, pravda, ale jak říkáš, nic není dokonalé a pro mě je nejdůležitější, že jsem neztratila z dohledu své oblíbené, protože to by pro mě byla skutečná ztráta. :)

    OdpovědětVymazat

😀 😃 😄 😁 😆 😅 🙂 🙃 😉 😊 😇 🥰 😍 🤩 😘 😗 😚 😙 😋😛🤭🌝