1. 7. 2016

Di a kup si mozek


Že je potvora, to už vim dávno a ňák se nad tim už ani nepozastavuju. Myslel sem si totiž, že mě už nikdá extra překvapit nemůže. Ale jak vona to koulí s tim ubohým hloupatým čoklem, to je namouduši k poblití. Eště, že já sem takovej fištrón, že na mě si nepříde. Abyste tomu rozuměli. Vona kolem sebe prostě asi potřebuje ňákou tu votrockou duši. A tu má teda v tom čoklovi. Čoklice na ní tak voddaně čumí, až se za to psí plemeno dočista stydim. Ale eště horší je to, jak vona využívá naivnosti tý psí vtírky. Ne, že teda já bych to nedělal, že jo, ale já můžu. Vod ní to fakt ale nejni vůbec hezký.


Dyž se jí zdá, že už jí vtírka votravuje moc,vrazí jí do huby suchej tvrdej rohlík. A ta hloupatá Žolina,celá šťastná, si ho hrdě vodnese do jiný místnosti a drží ho v tý hubě třeba hodinu. Vona ho čoklice neumí přerafnout vejpůl, a aby ho začala vožužlávat vod kraje, tak to jí nenapadne ani náhodou. Dyž už jí asi bolí panty, tak si na ten rohlík i lehne. A vona toho takhlenct podrazácky využívá, dyž se vtírky chce zbavit a hlavně psychologicky zneužívá, že čokl si ten mizernej rohlík hlídá přede mnou. I dyž docela dobře ví, teda vona, že jo, že já tvrdý suchý rohlíky nepapám ani náhodou.


Jenomže čokl to neví a v tom je právě ta její děsná podlost. Vona mě používá jako zastrašující prostředek proto, aby na ní Žolina přestala somrovat piškoty. Nejlepšejší na tom všem je, dyž psice drží porád ten rohlík a vona s ní chce jít ven. To by trubka Žolina snad šla do světa i s tim rohlíkem v tlamě, dyby jí ho vona zase nesebrala. De jí to ale dost těžko, páč čokl jí ho taky nechce dát. Chvilku se nahánějí po kvartýru, než se jí ho podaří dostat z psích čelistí..

Ale co, každýmu co jeho jest a nebo jak kdo zaseje, tak taky sklidí, řikám si já potom moudře a pěkně se culím pod fousky.
Zrovinka nedávno se tu zas rohlíkově honily a vona, když se jí podařilo ten rohlík urvat zpátky, skovala ho pod polštář na sedačce a řekla vtírce: "Podívej Žolinko, sem ho teď schováme a až se vrátíme, zase si ho vezmeš, jo?"
Žolina teda čuměla jako tydýt, možná už jí taky proběhlo mozkovnou, že vona má výrazně snížený IQ, páčnormální dvounožec přece nedává rohlíky pod polštář, ale dyž se vrátily z procházky, nešla si pro něj. Takovej mladej tvor a už je sklerotickej. A toho zase využila vona. Rohlík nenápadně sebrala a vodnesla. Zřejmě ho čoklovi znova naservíruje, až se jí to zase bude hodit.
Někda teda je mi až toho přitroublýho čokliska líto. To potom na čokla mňauknu: "Žolino, si vopravducká psí trubka. Šlohni jí ňáký chechtáky a di si koupit mozek, faktys se ti potom uleví."
Enomže Žolina čumí eště slabomyslnějš, než vona.

A v tomdle já tady živořim.
Samá přetvářka a křivárna. Blil bych velebnosti. Ale zase mi naštěstí nenutí, abych žral tvrdý rohlíky, že jo. To bych se vopravducky musel vystěhovat. A to by se mi už ani trošinku nechtělo. I dyž vona je děsná, asi by mi bez ní bylo někde smutno. Abych to zase s tou chválou ňák nepřepísknul, vono je teda rozhodně příjemný, že mám snídani i večeři. Vo tom žádná. Tak se tak ňák na voko k ní dycinky mam, nejvíc teda, dyž mam hlad. A vod tý doby, co nám začla vařit ty kuřátka a kravičky, nemůžu říct, žese nesnaží. A tak se s ní někdá docela dobrovolně i pomazlim. Takovej já už sem prostě světec. Vobčas jí udělam radost a pěkně jí čumáčkem poňuhňám. A vona mi potom dá bonbonky. No, takovej je prostě koloběh života, to teda nejni z mý hlavy, ale to řeknul nějakej Darwin. Vona to koulí s vtírkou a já to zas koulím s ní. No nejsem já šikovnej kocour?

28 komentářů:

  1. Tak vo tom teda Číčo nemůže bejt ani pochyb, že ty si tam z nich nejchytřejší. To ti taky pomáhá přežít v tom úchylnym čoklovsko-dvounožkovskym prostředí.
    Vona si ta přitroublá čoklice asi myslí, že ten tvrdej rohlik je asi nějaká kost, nebo co. Poněvač to čoklové dělávaj, že si skovávaj kosti.
    Snad jen Kočibůch ví, proč to ty přitroublíci dělaj. Myslym, že to nevědi ani sami ty čoklové. Já to dycky viděla u nás na chatě, jak si čoklové zahrabávaj kosti do země a nechávaj je tam bejt. Asi si ty troubové myslej, že jim z tý kosti jako ze semínka vyroste ňákej lovnej čtyřnožec, kerýho by mohli sežrat.
    Jenže ty dnešní zdegenerovaný čoklové už úplně ztratili ten loveckej instynkt, tak by vůbec nevěděli, co by s takovym lovnym čtyřnožcem mněli dělat.
    To my kočky a kocouři sme se nenechali vod těch dvounožců zdegenerovat a loveckej instynkt nám zůstal. Proto taky u nás na chatě přede mnou nevobstojí žádná myš. A potom si těma myšma jako chuťovkama prokládám to plechovkovaný jídlo, co mi předkládá ten můj dvounožec. To je ti Číčo fakt děsná dobrota, taková čerstvě ulovená myš. A navíc je v tom plno přírodních myšnerálů a myšamínů.Tak se měj Číčo moc fajn a hezky si to tam u vás vošéfuj. Kočka Zůza

    OdpovědětVymazat
  2. [1]:Dyž vona mě ven na lovení potvora nepouští. Já bych teda asi taky chtěl ty myšnerály a myšamíny, to musí bejt velká dobrota, copak ale můžu, dyž nemůžu? Vobčas sice ulovim čokla skokem na něj pěkně z vejšky, ale copa ho můžu sežrat? Dyk von se mi nevejde do huby. Těžkej život mam, těžkej život. Ale páč spolu máme platonickou lásku, zase to nejni tak strašný...Měj se prímově a lovu zadar. Tvůj Číča♥♥♥   

    OdpovědětVymazat
  3. Miláčkové, já vás chválím všechny tři...stačí vám jeden rohlík a nemusíte si pouštět ani bednu ani internet..TVRDÉ PEČIVO DO KAŽDÉ RODINY....       

    OdpovědětVymazat
  4. Tomu říkám číčovitě vychytralá objednávka v drahé luxusní blogové restauraci: "Prosil bych jeden tvrdý rohlík a tři příbory!"

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherně napsané, líbí se mi tvůj styl psaní, je takový sympaticky český.

    OdpovědětVymazat
  6. [3]: To je moc hezký slogan, ale to se asi neuchytí... při dnešní mlsnosti a rozežranosti hihihihi...[4]: No a k tomu ještě falešný chrup....   [5]: To je styl číčovitý speciální. Číča je typicky český kocour...   

    OdpovědětVymazat
  7. Milej Číčo, to je jasný, že jsi šikovnej, vo tom žádná. A hlavně moc hezky píšeš. Moh bys teda častějc...

    OdpovědětVymazat
  8. Ten náš čokl si všechny rohlíky zahrabává. Dokud bere ty tvrdý, pro slepice, tak pohoda, ale tuhle jsme našim vezli nákup a mamka chtěla dvacet rohlíků, že tam bude mít děti a ten pakouš všech dvacet odnosil. Po jednom. A všechny je znehodnotil jak slinama, tak hlínou, když zahrabával. No a nakonec si ještě označkoval místo s tím špatně zahrabaným rohlíkem...

    OdpovědětVymazat
  9. Světec Číča     
    A měkký rohlíky taky nepapáš? Náš Mikin jo. Když vidí, že mám rohlík, chce si vždycky kousnout.

    OdpovědětVymazat
  10. [7]: Já bych teda psal, všechno bych na ní napráskal, ale vona mě taky někdá nechce pustit k počítači, potvora... [9]: Rohlíky, fuj, to nééé, to by se mi leda tak slepila huba a eště bych se poblil....Já rád rybičky...

    OdpovědětVymazat
  11. [8]:To měl teda docela hoňku, zahrabat dvacet rohlíků, to už je nějakej výkon, to se ani jeden nemůže divit, že to docela odfláknul tak, že to musel ještě počurat...   

    OdpovědětVymazat
  12. " Váš syn je idiot ! blbec !"" Vím !"  chrochtá  chlapcův otec,( maje vztek, že se tak prořek )" Synu !  jdem koupiti mozek !
    ...... vím, kde jej mají, znám jedno místo "..." Výborně !"  ( synek je policistou )
    ... již jedou !!
    ( když před tím na dvorku
    nastartovali motorku )Otec  se  strašlivě  ubzdil !
    " Proboha ! zastav !" ... syn brzdí !OT  po chvíli křičí :... " Jsemť  hotový !"
    ...( muž s námahou vylézá ze křoví )" Vytřels ?... nebudeš  ještě ?"" V pořádku ! vytřel jsem  ,,BLESKEM,, !
    ... ( ?? ) však ztratil jsem brýle ! do boha !
    Musím je nalézti !  proboha !!"... otec je najíti nemoha !
    " Bez brýlí nevidím... nemohu "...." Táto !  lez po čichu,  - ku hownu !" Howno  již pětkrát jsem držel v ruce,
    brýle však nemoha  naleznouce !"... syn vyběhl :  " Skutečně ?  jseš si tím jistý ??"" Čichají  ku hownu, chtějí ho snísti !"
    ... přijeďte rychle !  do chvíle !!"
    ( volá kdos vzrušeně mobilem )Ve chvíli přijeli kamarádi !
    ... " No toto ?  vítejte !"" Vy také ! jsme rádi !
    hledáme brýle ! se sehněte
    a hledejte !... proboha  hledejte !"" Pomáháme a chráníme !"
    ... pět mužů  plazí se po čtyřech,
    každý již howno měl ve pěsti !" Komu se prvnímu poštěstí ??"
    ( řve otec )... a v zápětí :  " Jááá... bych se  fláknu !!... kurwa !.... vždyť  brýle mám na rypáku !"Všichni řvou :  Toto   pravda je !!"OT zjistil : " Já...... mozek též nemaje !!"Křičí  syn :  " Wiser se na to!
    koupíme dva mozky  táto !"Otec otevřel peněženku  :
    " Vzal jsem si málo však peněz... Zdeňku !"" Otče... kupme je jindá !"... Junior  Zdenál  Wyndall
    našlápnul , zadnici nadzvednul,
    senior  Jebb  Wyndall přisednul,... junior  kvalt  tam strčil
    a k domovu zpátky zas frčí !!Nu... a přijedší  tři strážníci ??
    ... ti frčí  zpátky zas  na strážnici !

    OdpovědětVymazat
  13. [13]:
    Za koupi dvou a více mozků,
    mělť by obchodník vytáhnout se trošku,
    a se slevou množstevní se pochlapit,
    jak u dobrého obchodu má jistě být...Díky Fredy, ty prostě dovedeš potěšit...

    OdpovědětVymazat
  14. [14]: Výcvik je možný lecčíms hihihihi, ale víš co se říká: "Účel světí prostředky." [15]: Tak tohle jsem mu nedovolila ani číst, protože by s jeho sebevědomím už vůbec nebylo k vydržení...     

    OdpovědětVymazat
  15. Číča je skvělej kocourek, dokonce se se svým povídáním dostal až do výběru.  A to zcela po právu! Moc hezky se to čte.

    OdpovědětVymazat
  16. [18]:  Díky Ali. Určitě jsi Číču nominovala ty. Číča je totiž děsně užvaněnej kocour...     

    OdpovědětVymazat
  17. Číčo, Ty buď rád, žes to schytal takhle. Jsou taky lidi zlý a hnusný na zvířátka. A to by Ti bylo teprvá ouvej. Takhle se aspoň můžeš pobavit...

    OdpovědětVymazat
  18. [20]:No jo no jo, já vim, trochu sem to taky zažil, než sem přišel k ní, ale já jí škádlim rád.... Mňauk

    OdpovědětVymazat
  19. Nejšikovnější!!
    Náš psíček si bere tvrdé rohlíky sám z plechu na troubě, kde je suším. Má jich pár v pelechu, nějaký taky u holek v posteli, v kuchyni pod stolem, sem tam nějkaý vynese na zahradu a zanechá v záhonu. Tuhle jsme kamsi jeli a vzadu na okně, kde cestuje pes, byly taky asi tři rohlíky a k tomu jeho miska na vodu a suchý krajíc chleba. Zřejmě má strach, aby nehladověl..   

    OdpovědětVymazat
  20. [22]: Tak to ti psi mají asi nějak nastejno. Žolina si, když jí ho zrovna nedám, taky ukradne ze špajzky. Asi je to praktické, když je to usušené, nekazí se to a je to trvanlivé. Krmivová základna tudíž zajištěná...   

    OdpovědětVymazat
  21. Koupit si mozek by nebylo marné, třeba Einsteinův, a mohli by ho mít se slevou, už bude po záruce.

    OdpovědětVymazat
  22. Doctor Who is now considered a British Institute and has come a long way since it first aired on November 23rd 1963. The very first show saw the Doctor travel 100,00 years into the past to help some dim cavemen discover light. After 26 seasons and seven Doctors later the series came off our screens in 1989 much to the disappointment of the huge devoted fanbase. In 1996 an attempt was made to revive Doctor Who but it wasnt until June 2005 when it came back with a vengeance with Christopher Eccleston as the ninth Doctor that put the series back on the map as it were. It then went on for 5 years with David Tenant portraying the Doctor until 2010 when Matt Smith took over the role. Today it is still a great family show and has attracted many new fans.
    <a href=https://www.cialissansordonnancefr24.com/achat-cialis-viagra/>https://www.cialissansordonnancefr24.com/achat-cialis-viagra/</a>

    OdpovědětVymazat
  23. credit loans guaranteed approval <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com">credit loans guaranteed approval</a> loans for people with bad credit <a href=https://creditloansguaranteedapproval.com>bad credit loans direct lenders</a>

    OdpovědětVymazat
  24. credit loans guaranteed approval <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com/">bad credit loans direct lenders</a> payday loans lenders <a href=https://creditloansguaranteedapproval.com/>bad credit loans direct lenders</a>

    OdpovědětVymazat

😀 😃 😄 😁 😆 😅 🙂 🙃 😉 😊 😇 🥰 😍 🤩 😘 😗 😚 😙 😋😛🤭🌝