30. 8. 2016

Ach, jo, pokrok, nic pro mě...

Vona teda pokroková je, vo tom žádná. To pravim docela fundovaně, já, kocour Číča. Vona teda úplně v rámci pokroku přestala používat nože. Nevim, estli to teda nesouvisí s tim, že jeden se jí zlomil, anebo kvůlivá tomu, že u dalšího nechala rozmočit dřevěný držadlo a už žádnej další nůž nemá. A nebo má, ale ňák si je šetří, nebo co. A zase ten její pokrok vodskáču já.


Hodí mi do misky kus flaksy a pěkně si to Číčo rozkousej sám. Copa vo to, zuby já mam k světu, to jako jo, ale dřívějc mi to hezky krájela. Vona teda mě i čoklici bere teďtanct dost u huby. Furt nemá čas a dyž je náhodou doma, tak se tu hodně často vobjeví ňáká malá dvonožka, co mi honí po celým kvartýru a šišlá na mě: "Ci ci, poseeeem…." No to bych se vopravdu dočista voprudil. Dvounožka lítá, až se jí kokrhrely na hlavě natřásaj a furt mě někde hledá. Enomže já sem mazanej, já se dycinky někam skovam a nevylezu, dokud si tu malou divošku zasejc nevodvezou.

Vovšem posledně, dyž se tu znenadání vocitnula, sem nestačil zalíst někam hodně hluboko, a ten zrádnej kluk, co sem si myslel, že je muj kámoš, páč mě do tohohle kvartýru přines a nastěhoval, tak ten mě podle drapnul a držel, aby mě mrňavá dvounožka mohla muchlit. Přemejšlel sem, estli po ní mam seknout a nebo radči ne, voči mi blejskaly do zelena vztekem, ale vona ta malá potvora mi kupodivu ani netahala za vocas, ani mi nedloubala do vočí. Stejně sem se ale tetelil hrůzou, já malý děti vopravdu nemusim. Vona teda /myslim teďkanct velkou dvounožku/ jí porád mlela: "Opatrně hlaď kocourka, podívej se, jak se bojí, že mu budeš ubližovat. Ale ty jsi hodná holčička a víš přece dobře, že zvířátkům se neubližuje, viď?"

Tak sem na ní mňauknul: "No, tobě se to kecá, hlavně že jí umíš poradit, ale abys mě vysvobodila, to tě ani nenapadne, si potvora a já s tebou nebudu mluvit, dyž mě tady necháš takhlenct tejrat.
A vona světe zboř se, vona Mrňavici vodnesla a povídá jí: "Nech už Číču být a půjdeme do lesa na procházku." Mrňavice zašišlala aňo a už se ráčily pakovat ven. To už se jim pod nohama motala psí vtírka, aby jí tu náhodou nezapomněly. Psí vtírka se na Mrňavici přímo lepí, páč vona se porád něčim láduje.

No a to je ta nespravedlnost, Mrňavici vona fšecko nakrájí a naservíruje a mě hodí kus masa do misky a starej se kocoure. Já si teda zase až tak moc nestěžuju, to vopravducky ne, páč vožižlávat a vohryzávat kus flaksy je dočista prima, možná, že je to i tak prima, jako baštit myš.
Enomže, co mi nadnáší je to, že dyž chci mít siestu třeba na vokně a sladce podřimovat, vobjeví se Mrňavice a já musim zalezt do fusekloidní zásuvky a dělat, že sem neviditelnej. A to je teda dost fuška, to vam povim.
Tak jako sám dočista nevim, je to sice k přežití, to zasejc jo, vono totiž může bejt dycinky eště hůř, ale já se ňák těch malejch dvounohejch bojim.

Vona si teda myslí, že ten strach je asi závan mý pohnutý minulosti, dyž mě coby malý kotě vyhodili do širýho světa a dycinky mě lituje a říká mi: "
Ty můj Číčulko, ty budeš určitě mít nějaké špatné zkušenosti s malými dětmi, viď? A ta tvoje zlomená a špatně srostlá kost na noze s tím asi taky bude nějak souviset, viď? Neboj se ale, já ti od Mrňavice nikdy nenechám ubližovat."

Já teda ani nedutam, ale myslim si svý: "Doufam, že nekecáš, vono ti taky není co věřit, dyž mi ani to maso nenakrájíš…

24 komentářů:

  1. Teda Číčo, zrovna jsem to chtěla vypnout, ale přeci si tě nenechám ujít! Víš co mě nejvíc rozesmálo? Jméno Mrňavice. To se ti teda fakt povedlo!

    OdpovědětVymazat
  2. Mrňavice zašišlala "aňo" Teda, kam ty na to chodíš, Číčo. Ale zase to vypadá, že tě panička má pořád ráda a nespad jsi kvůli Mrňavici z lopatky - toho si Číčulo važ, protože jsou na světě i takový lidi, který by ti klidně nechali ublížit, jen aby ten mrňavej tvor byl spokojenej.

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem si říkala kam ses Číčo vypařil, jestli tě náhodou v té fusakloidní zásuvce nezamkli a nazapomněli na tebe, ale jak vidno ne, a už zas máš na světě nové trápení. Když ne čtyřnohá Vtírka tak dvounohá. Ale neprskej, tvoje velká Dvounožka tě nedá a bude tě pořád chránit....

    OdpovědětVymazat
  4. No jo, s malými dětmi je kříž. Ještě tak pejsci, ti jsou spokojený za zájem, ale kocouři mají rádi klid.

    OdpovědětVymazat
  5. Malinká holčička? To musí být úžasné, není na světě nic krásnějšího než lidské miminko! Samozřejmě asi jak pro koho, že? Číča můj názor nesdílí, chápu...

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně to vidím, jak se jí natřásaj ty kokrhely      Číčo, nejseš v tom sám, máme doma jednu podobnou a kočičáci před ní taky zdrhají.

    OdpovědětVymazat
  7. [1]: Ale vona je vopravdu Mrňavice... mňauk   [2]: To by mi tak eště chybělo, ale to vona by mi zasejc neudělala, vona sice je potvora, ale zase né až tak velká...[3]: Mňauk, prostě kočičí...[4]: Sem tu porád, enomže vona se furt někde fláká...a máš vopravducky recht, mam zase nový trápení...   

    OdpovědětVymazat
  8. [7]:Tak to jednoho potěší, že v tý šlamastice nejni sám.. mňauk..   

    OdpovědětVymazat
  9. [5]: Číča klid moc rád nemá, porád někde něco kutí a vymejšlí, ale před malými dvounožci má opravdu respekt...[6]: Ano, myslím, že Číča tvůj názor kategoricky nesdílí...   

    OdpovědětVymazat
  10. Číčo, klid, nestresuj se. Mrňavice brzy vyroste a bude všechno zase cajk . Ale s těma nožema, to ti tedy neporadím, možná by si panička mohla koupit nůž s plastovou násadou. Ta se jen tak nerozmočí .

    OdpovědětVymazat
  11. [11]: No já teda nevim Janinko, estli ty mě jenom nemažeš med kolem fousků. Fakt myslíš, že až vyroste, že mě už nebude honit?   [12]: Kdybys ráčila napsat: "Já Číču prostě miluju," bylo by to eště lepšejší...      Mňauk

    OdpovědětVymazat
  12. Nenakrájeným masem to začíná...

    OdpovědětVymazat
  13. Kdepak, před řádícími malými dvojnožkami je nejlepší se uklidit někam daleko a hluboko .

    OdpovědětVymazat
  14. [14]:A to já zase radčejc škrábu, než píšu...   [15]: Kočibože a čim to končí? [16]: Uklízet se umim fakt dobře, někdá nejsem vůbec k nalezení...   

    OdpovědětVymazat
  15. Přidávám do výběru článků na téma týdne. :)

    OdpovědětVymazat
  16. [18]: Mňauk, to budu teda slavnej, Číča děkuje...   

    OdpovědětVymazat
  17. Aňo, přesně tohle jsem potřebovala, ten Číčův sloh, to je úplnej životabudič.
    Zdravím celou partičku včetně Mrňavice.

    OdpovědětVymazat
  18. [20]: On je vůbec celý Číča životabudič, nejen jeho sloh...   

    OdpovědětVymazat
  19. Náhoda mě přivedla, ale už nic mě neodvede. Parádní blog, krásné články, moc se bavím Číčo, ty jsi borec, už se těším na další povídání     

    OdpovědětVymazat
  20. [22]: Jo, borec to já sem, sem malej, ale šikovnej...Se fší skromností sem rád, že mam další vobdivovatelku. Mňauk, zdraví Číča.   

    OdpovědětVymazat
  21. *
    *
    Pictures, images and Video  3 -5  -7 -9 -12 _15 years P0rno
    *
    Download here: Link1: http://minurl.ru/64o7N
    Download here: Link2: https://rocld.com/n8g76
    *
    *
    *
    *--

    OdpovědětVymazat

😀 😃 😄 😁 😆 😅 🙂 🙃 😉 😊 😇 🥰 😍 🤩 😘 😗 😚 😙 😋😛🤭🌝