23. 4. 2013

Negativní energie kolem mne


Onehdy jsem se kdesi dočetla, že orchideje jsou energetičtí upíři a žijí z energie, co je kolem nich. Jelikož jsou zřejmě ale značně zmlsané, upřednostňují prý negativní energii. Čím víc negativní energie, tím víc květů. Vzhledem k tomu, že orchideje jsou moje nejoblíbenější pokojové květiny, kterých mám na parapetech oken hnedle 4 desítky a převážně kvetoucích, vyvodila jsem logický závěr, že kolem mě je samá negativní energie, ba co hůře, já sama jsem zřejmě jedna velká negativní energie.

A tak jsem se začala zamýšlet nad děním kolem sebe. A včera byl den, kdy negativní energie ve mně zřejmě vyvrcholila. Zaparkuji auto na parkovišti a za mě se postaví jakýsi umělec a já nemůžu dopředu a ani zpátky. Neuvěřitelné. Volných parkovacích míst tam má hromadu a přes to se nalepí za moje autíčko.

Projdu kolem průmyslového vysavače externího zaměstnance, vypomáhající naší firmě a jeho vysavač v ten moment přestane fungovat. Další zaměstnanec této externí firmy se mi vnucuje na kafe, zatím v pracovní době. Já nejsem proti, neb jsem slušně vychovaná a pravím, že mu kafe uvařím. Sice nemám ani kafe ani cukr, jelikož kávu nepiju a nic nesladím, ale s tím si vrásky věru nedělám, kolegové mají obě dvě ingredience. Jeho šéf mi ale upřímně varoval, naštěstí pro mě před oním žadatelem, že by se mohlo stát, že bych ho tam potom měla pořád. To chápu a tak mile zavrkám: "Tak bohužel, je vidět, že váš šéf by to nerad viděl," a s milým, omluvným úsměvem plným zřejmě negativní energie se s úlevou decentně vzdálím.

Jelikož ho zřejmě ale moje negativní energie přitahovala jako magnet, vyčíhal si mi jinde, kde už nebyl jeho šéf, aby svou prozřetelností chránil nás všechny. Na přímou otázku "Jak to teda bude s tím kafem", jsem zareagovala elegantně, hodíc to na nelibost jeho šéfa. Na další přímou otázku, že by se mohlo odbýt na jiné, než podnikové půdě, jsem zahlaholila: "Žádné rande." Následovala otázka, jestli mě může položit pár otázek.

"Jste vdaná?" moc se s tím nepáral.
"No jistě", povídám ctnostně.
"Vezmete si mě?" přiznám se, že tuhle otázku, ač jsem opravdu vdaná, jsem v životě neslyšela. Tohle všechno dění přičítám na vrub těch potvor orchidejí, které tu svou negativnost přenášejí zřejmě i na mě a já předávám dál.
"Vy jste z útulku?" optala jsem se opatrně.
Tím jsem ho se vší negativitou, co ve mně je, konečně od sebe odpudila.

Otočila jsem se k němu zády, připravená k odchodu a ještě na něj laškovně křikla: "I vy jeden svůdníku!"
Stačila jsem ještě sluchově zaznamenat poslední větu, kterou křičel již na značnou dálku:
"Já nejsem svůdník, já jsem srandista!"

A potom se to stalo. Zničehožnic se mi v ten okamžik pekelně rozbolelo koleno. Tak nevím, jestli opravdu zvolal, že je srandista a nebo jsem špatně rozuměla a bylo to třeba něco jako tankista, terorista, rasista, exhibicionista a nebo ještě něco jiného, co by mohlo být příčinou bolesti v mém nebohém koleni. Bolest to byla, jako když jí na mě někdo hodí.
Mám tedy o tom svou teorii, ale i když jsem plná negativní energie, nechci nikomu křivdit.. co když ale se mi pomstil tím, že mě třeba uřknul, že jo?
Dnes jsem musela vystoupit z pracovního procesu, kde jsem potupně pajdala a dojít k odborníkovi doktorskému. Ten mi chtěl podstoupit ještě k většímu doktrorskému odborníkovi, ale to jsem mu vymluvila s tím, že určitě existují nějaké zázračné pozitivní pilulky. Uculil se a pravil, že tedy jo, ale kdyby nepomohly, mám bez otálení přijít. Tak přemýšlím, jak by to bylo, kdybych to kafe uvařila do termosky a dala ho onomu člověku někam na zápraží.

Proč zrovna já musím mít bolavý koleno, když se mi to vůbec nehodí? Že by negativní energie a ne jen moje?

36 komentářů:

  1. To mi připomíná, jak mě jeden pán přesvědčoval, že to dítě, pro které si jdu do školy, určitě není moje a mermomocí chtěl na kafe .Přeji ti, ať tě koleno přestane bolet . O orchidejích a jejich negativní energii jsem nic neslyšela, ale zrovna dnes mi maminka vyrazila dech, že ta naše palma nám energii žere, protože není možný, aby byla šest let zelená, aniž by byla přesazovaná nebo hnojená .

    OdpovědětVymazat
  2. Řekla bych, že spíš byly včera fleky na Slunci. Měla jsem náladu pod psa a také kolem mě poletovala negativní energie. Orchidejí mám zatím jen pět, tam asi chyba nebude.
    Koleno mě také bolí, už od neděle. Přeji ti, aby tvoje dalo pokoj.

    OdpovědětVymazat
  3. Koleno ti překazilo možná životní šanci
    Nějak se nám ty bolístky rojí. Nevím, jestli za to můžou orchideje, spíš se přikláním ke zlotřilým trpaslíkům.

    OdpovědětVymazat
  4. Zase krásný kabátek....já evidentně pro změnu ruším platební terminály, elektronické pokladny, počítače a telefony....už jsem si zvykla. Kartou platím minimálně, neb účet zeje neustále prázdnotou, když mě chce někdo něco ukázat na počítači tak mu říkám jen zdálky a beru si na to brýle. Nevím jak je to s tou energií, ale mě ty orchideje s vyjímkou té celogyne kvetou velmi málo...a při tom je toho negativního v posledních letech tolik! Ať ti zaberou kouzelné pililky a máš brzy pokoj.

    OdpovědětVymazat
  5. [1]:   [2]: Já myslím, že dneska je možný prakticky všechno.. třeba je živá jenom z prány hihihihi, o tom jsem psala nedávno taky velký poém...   [3]: Možná je celorepublikový čas bolesti kolen...   [4]: No jistě že jo, víš jaký jsem třeba mohla udělat štěstí? Já si myslím, že orchije jsou nevinný, takovou bolest co se mi předvedla v tom mizerným koleni by nemohly zvládnout...[5]: Tak vidíš, kdo se v tom má vyznat, teď se ještě na mě moje orchije budou hněvat, že jim křivdím. Sedím tu, zobla jsem pilulku, namastila zázračnou mastí a čekám na zázrak, až se bolest rozplyne stejně rychle, jako přišla. A snažím se být pozitivně naladěná, navzdory všemu     

    OdpovědětVymazat
  6.      Já se tady doslova řehtám.
    "Vy jste z útulku?"V ten moment jsem si myslela,že píšeš o kočkách,ale ty kávu nepijou. Mě vomejou.

    OdpovědětVymazat
  7. No, doufám, že za tím vším nejsem já s mými úvahami na téma orchidej.  
    Zaměstanace úklidové firmy jsem tipovala na stejnou sortu, co je ta naše. Všichni se ZTP, někdy asi nejen na tělo.
    Pouček existuje hodně. Jeden duchovní člověk tvrdíval: problémy s koleny jsou nedostek pokory. To neplatí, pokud jste v mládí hodně jezdili na motorce.
    Tipovala bych Tě na tu motorku

    OdpovědětVymazat
  8. A já proč nechodíš pod borovici, když už je jaro a krásně. Myslela jsem, že se ti nechce, nebo si lenošíš. A helemese, ty nejdřív techtle v práci a teď tedy koleno? valin, valin

    OdpovědětVymazat
  9. [7]: No, když se zeptal:, "vezmete si mě? vzpomněla jsem si na pořad:  Chcete mě?" [8]:Jestli měl ZTP, to netuším, ale měl hezky modře pokreslená obě předloktí...
    Já mám problém jenom s jedním kolenem,je ale fakt, že bolestí se stanu ještě o něco pokornější, musí to tak být, protože na motorce jsem nikdy nejezdila     

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: No Ivano ty se směješ, ale já fakt nemůžu chodit a to je v mý životní situaci fakt problém    Ale mám léčiva a tak snad žádný zle....

    OdpovědětVymazat
  11. Teď už je mi jasné, proč babiččiny orchideje "odešly", když jsem je měla na starost já
    Tvému koleni přeji brzké uzdravení

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: Tys jim určitě žádnou jejich spešl výživu nedopřála. Ale zase teď už máš ve věci orchideje naprosto jasno.   

    OdpovědětVymazat
  13. Tak už se nesměju.Já myslela, že to je povídka a dalas do toho trochu spisovatelský nadsázky.

    OdpovědětVymazat
  14. [14]:Ale no tak jo, trošku jsem to přibarvila, to básník smí..ale bolí mi to fakt. Dneska bych bývala ráda šla pod borovici, bylo tak krásně, ale prostě to nešlo...Ale zítra už bude určitě líp..   

    OdpovědětVymazat
  15. karlaprazakova25. dubna 2013 v 2:03

    Já bych to taky viděla na ty zlotřilý trpajzlíky , na orchideje bych to nesváděla. Mám je taky a ač nejsem dobrý zahradník, tak kvetou a kvetou a myslím si, že je u nás doma spoustu pozitivní energie, i naši přátelé se u nás cítí dobře
    Prostě špatnej den s trpajzlíkem, protože s tvého blogu a tvého psaní na mě vyzařuje hodně moc pozitivní energie a vždycky se u tebe moc nasměju

    OdpovědětVymazat
  16. karlaprazakova25. dubna 2013 v 2:06

    Taky se mi tam vecpal škodolibý trpajzlík. Patří tam "protože z tvého blogu". Fuj to s vypadá ale hnusně

    OdpovědětVymazat
  17. [16]: Proč zrovna já mám zlotřilý trpaslíky   [17]: Jsou fakt na světě hnusnější věci...třeba bolavý kolena...   

    OdpovědětVymazat
  18. [18]:Já je mám taky, nic si z toho nedělej a bolavý kolena taky .
    Dneska jsem sázela jahody a musela jsem klečet, protože čupět opravdu nezvládám

    OdpovědětVymazat
  19. Pokouším se lehce přimluvit za orchideje, protože si myslím, že jsou v tom nevinně

    OdpovědětVymazat
  20. Orchideje zatím nepěstuji. Snažím se kolem sebe šířit pozitivní energii a tak je asi nepotřebuji. Koleno asi bolí proto, že Ti chce něco říci. Třeba to, že by ses měla zastavit a zamyslet se, nebo třeba jen zpomalit.

    OdpovědětVymazat
  21. [19]: Čupět? Co to je? Ten výraz neznám. To je něco jako sedět na bobku?[20]: Přímluva je akceptována, páč i já si myslím, že je to volovina. Orchije ti děkují...[21]: Trošku jsem to nadstadila, nevěřím, že by byly orchideje tak zlomyslné. Na mě naopak působí velice pozitivně, už jenom, když se dívám na jejich krásné květy.
    A co se týče mého kolena, zastavilo mě opravdu důkladně.. to teda jo. Ale už je to lepší.

    OdpovědětVymazat
  22. Tos mě dostala. Ale s tou negativní energií to může být trochu jinak! Jestli orchideje vysávají negativní energii, asi jim svědčí - a tobě tím pádem zůstává ta pozitivní energie. To je dobrá zpráva!
    Ten blbec, co se na tebe nalepil, cítil z tvého auta (protože jsi v něm seděla ty a předávala svoji energii do nejbližšího okolí) jen pozitivní energii. A protože to, že je blbec, svědčí o faktu, že byl nabit negativní energií, tak ta tvoje pozitivní ho přitahovala jako magnet, jasný...
    Takže tvoje kytky vlastně jsou pro tebe nebezpečný. Vysají z tebe negativní energii, nechají tě energeticky čistou a průzračnou a kladně nabitou, a pak se na tebe nabalují záporně nabití blbci.

    OdpovědětVymazat
  23. Vendy, mě to taky v hloubi duše napadlo, že když teda požerou všechna negativa, zbydou mě jenom ty pozitiva. Ale bála jsem se být tak moc pyšná, abych to vyslovila nahlas.. tedy na papír..Ale tys to tady vysvětlila jasně a zřetelně a za to ti patří moje veliké DÍKY.           

    OdpovědětVymazat
  24. "Na koleno je Opodeldok," pravil Švejk.

    OdpovědětVymazat
  25. [22]: Ne jen zastavit, ale domyslet, proč se to stalo, co Ti koleno chce říci!   

    OdpovědětVymazat
  26. Jossef  Pukk sedící v autobusu :" Odkudsi  puch sem jde v jednom kusu !
    ... kdy bude  konečně stanice ? "Muž přemýšlí : .... " Z které  jen zadnice ?
    Počkám, až někdo se nadzvedne !
    Negativní energie  kolem mne ! "Stanice ! .... autobus brzdí ....
    ... někdo se obludně ubzdil !
    Lidě řvou :  " Někdo tu  prdí !!"Muž náhle vykřik :  " Ty  smrdím !"a z  eM Há Dé  vozu  stih  vyběhnout ! !Kdosi se za ním chtěl rozběhout
    ( a další  se málem též rozbíhají )" Sedněte !  dveře se zavírají "!
    ozve se uvnitř ... " Ten chlap měl štěstí !"Všichni jsou rozčileni ! ... zaťaté pěsti !

    OdpovědětVymazat
  27. [25]: A Švejk znal moc...[26]: Já myslím, že už jsem na to přišla...[27]: Pukavec naštěstí stačil všem zdrhnout
    zanechav v prostředku svůj vlastní puch,
    lidem tak nezbývá, než k okénku se vrhnout,
    v autobusu vypukl čilý cestovní ruch.Cestující těžce po kyslíku lapají
    sípavě hrčí a na nebohého posrance vrčí,
    zastávku nedočkavě čekají..
    autobus však nikde zastavit nestačí,
    jelikož rovnou na konečnou frčí.

    OdpovědětVymazat
  28. [22]: asi jo, teď jsi mě dostala, no prostě dřepkins , ve dřepu už pracovat nemůžu, potupně klečím, v horším případě sedím

    OdpovědětVymazat
  29. Negativní energií asi zapůsobil ten nápadník na tvé koleno, po té sociálně citlivé otázce, zda je z útulku.   Příklad intenzivní negativní energie byl v jednom filmu, na jehož jméno si nedokážu vzpomenout. A disponoval jí malý kluk. Když stál s rodiči na kraji útesu, dokázal silou své mysli uvést do pohybu auto, které jeho nenáviděné rodiče srazilo dolů. Myslím, že také dokázal způsobit pád letadla.

    OdpovědětVymazat
  30. [29]: Tak to jsme na tom zcela stejně..   [30]: Myslíš asi Dotek medúzy, že? Tam to bylo přímo nabité samou negativní energií.
    Richard Burton tam zcela negativně exceloval..   

    OdpovědětVymazat
  31. Přemýšlím jakou energii kolem sebe šířím já. Kopou mě  kliky i varná konvice.
    Rozesmál mě nápadní. Já bych se svou velice bídnou sociální inteligencí v kafi hledala jen člověka co chce kafe. To, že jde o rande by musel říct on. Chtěla bych umět zareagovat tak skvěle jako ty

    OdpovědětVymazat
  32. [32]: Já bych to asi taky jen tak nedokázala říct, ale v tomto případě mi bylo naprosto jedno, co si bude myslet, hlavně, abych mohla zdrhnout...   

    OdpovědětVymazat
  33. Ano, to je on. Teď můžu zkusit, jestli je na Uložto dostupný.

    OdpovědětVymazat
  34. Čupnout si znamená dřepnout si. Tak, a teď to víš...to jsou asi krajový pojmenování.
    K mé teorii - jsem ráda, že nebyla zas tak marná. Má něco do sebe, žejo, a vlastně, jak píšeš, tě to taky napadlo.   

    OdpovědětVymazat
  35. Článek príma. A navodil mi včerejší intenzívní zážitek, jak revmatolog odsával moji pozitivní energii jak tvůj Mercedes lux. Píšu si to hned a napíšu o tom, to se jen tak nevidí. Energetičtí upíři nejsou jen orchideje. Toto byl "turboupír"

    OdpovědětVymazat

😀 😃 😄 😁 😆 😅 🙂 🙃 😉 😊 😇 🥰 😍 🤩 😘 😗 😚 😙 😋😛🤭🌝