12. 7. 2014

Kočičí coming out

Já teda nevim, ale asi sem ňákej jinej. Vona, ta potvora mě kdysi vodvezla do ńákýho podivnýho domu, kde mě uspali a vod tý doby mě přestali dočista zajímat kočky. Určitě v tom měla zase prsty vona. A teď si jako myslí, že když mi sem nasadila čokla, že se budu zavobírat čoklem. Pcha. Je čim dál tim víc naivní. Vona teda za to asi nemůže, že je lehce slabomyslná, že jo, ale zase na druhou stranu jí, díky tý psí dračici, pěkně brnkam na nervy. A vona neví, estli mě má sprdnout a nebo ne, estli sem to byl já a nebo ta malá drákulka.


Je to teda fakt legrace, dyž já čoklovi schodim vodněkud z vejšky třeba mobilní telefon a ta malá blbka ho hned drapne a de jí ho ukázat, jako, že si s nim trochu pohraje. No a jak myslíte, že si takový pitomý štěně hraje? Všechno rozhryzá, rozkousá, vožižlá. Celkem teď kvartýr máme s čoklem rozdělenej. Čokl má dolní sektor a já Číča, horní sektor. Kooperace jako vyšitá a vona se z toho může dočista pominout. Přál bych vám vidět, jak civí, když si Žolina přinese ke chroustání a vokusování hořejšek pumpičky na kolo, hřeben, baterku, kalendář, prostírání, tubu s krémem a takový jiný podivnosti, na který, jak teda překvapivě bystře pochopila, čoklinda sama nedošáhne a tak ňák tuší, že jí k nim krapet pomůžu.

Nemůže ale na mě vřeštět ani trošinku, páč její kluk je moc a moc nepořádnej a vona nemůže najisto vedět, že zrovna von tyhle inkriminovaný předměty nezapomněl v dolním sektoru. Tak jak sem byl zpočátku našňupnutej, že to tady zaneřádila psí potvorou, vobjevujou se nový možnosti, jak jí docela snadno dostat do ňákýho nervovýho sanatoria. Vona by to s přehledem asi dokázala drákulka sama, dycky, dyž vidim, jak jí rve nohavice a nebo jak se jí věší na tu její minisukni, musim se culit pod fousky, páč k tomu bych se já Číča nikdy nesnížil, abych z ní rval voblečení, ale zase na druhou stranu, je to pohled pro Bohy a úžasnej psychiku likvidující proces.. Vona zuří a drákulka si myslí, že si s ní hraje. S jejich miniinteligencema si můžou navzájem teda vopravdu silně konkurovat.

A vrchol toho je, že vona chudinka si myslí, že mam čokla rád. Ale zase v takovej muj "coming out" vopravdu nemůže doufat.

29 komentářů:

  1. Cha, naivní představa....však ono na to milej Číčo dojde...a brzy. Naši tři psí frajeři taky kdysi dávno žili v představě že kočka je něco co se musí vyháněn nebo trhat. A dneska? Kočky na nich spěj, nebo si zabraly jejich pelíšky a oni ani nemuknou, natož aby je z nich vyhnali! A když nějaká po dlouhém klidném a spokojeném životě odejde za Duhový most tak jí stále hledají a jsem smutní že jí nemůžou najít.....však časem dojdeš k tomu že se psem se dá i kamarádit!

    OdpovědětVymazat
  2. Číčo, miluju Tě čím dál víc.

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy, moc se těším, až zaberete kuchyň a upečete spolu dort, to bude teprve mňamka

    OdpovědětVymazat
  4. Opět dokonalé, valin! Achjo, tohle je tak geniální - najdu si nějaké další příspěvky kočičího života.
    Už jsem ti to sem asi psala, ale moc se mi líbí ten styl psaní, jakým se Číča nám prezentuje. Jeden by i uvěřil, že to jsou skutečný myšlenky kočky.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak ráda zas čtu o Žolince a Číčovi! Malebné!

    OdpovědětVymazat
  6. Taková malá učenlivá čoklinda, to je přímo ráj, viď, Číčo? Teď jen aby to panička přežila, protože - řekněme si to na rovinu - kdo by vás pak krmil? Aha?

    OdpovědětVymazat
  7. Sehraná dvojka to bude až čoklinka doroste! To bude Číča valit svá očiska!

    OdpovědětVymazat
  8. Hezky to mají rozdělené. Určitě uzavřeli pakt o spolupráci, nebo že by nepsaná dohoda? Číča to má dobře spočítané.

    OdpovědětVymazat
  9. Kdyby chudák Číča věděl, proč došlo k jeho uspání, tak by tento článek byl jistě mnohem ostřejší.   

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké, ostatně jako vždy. Držím palce, aby Tě zvířecí miláčci opravdu nedostali do nervového sanatoria. Někdy je to opravdu s nimi na pováženou. Ale když se na Tebe podívají svýma neodolatelnýma očima, tak je vše odpuštěno,  viď?

    OdpovědětVymazat
  11. Byla jsem plná očekávání, že Číča nějak rozvede následky uspání, protože by mě moc zajímalo, jak se cítí kočičí eunuch Číčovi bys měla trochu načechrat kožich za tu neuctivou poznámku o miniinteligenci. To si tedy dovolil dost, frajer napudrovanej

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé a Čičin opět vymýšlí, ten nezklame nikdy

    OdpovědětVymazat
  13. Jenom estli mě netaháš za fusekli, to, kdyby se mi stalo, to bych ale nepřiznal, ani kdyby mě mučili         [2]: Až dospějí do stádia dolní sektor v pravém kvadrantu, pravděpodobně už budu v nervovém ústavu..   [3]: Škoda že dneska pro mě nemáš ňákou údernou radu...   [4]: No já myslím, že upečou leccos, ale dort to rozhodně nebude...   [5]: Hihihihi, a ty myslíš že nejsou?     

    OdpovědětVymazat
  14. [6]: Malebné na papíru ale jinak dost bordeliozní... [7]: To je fakt klíčová votázka, vidim, že tě tvuj kocour taky dost zasvětil, že pozdravuju Číča[8]: No, myslim, že bude valit nejen kocour...     [9]: To snad ne, to bych si mohla rovnou začít střádat na věnec...[10]: Ne abys to na mě prásknul, to by s nim potom vůbec nebylo k vydržení

    OdpovědětVymazat
  15. [11]: Oni se na mě nemusí ani kouknout, já jim všechno odpustím i tak.. jenom to na mě nesmí prasknout... [12]: Ano, to jsou vskutku hluboce zasahující procesy do psychiky lidské duše...[13]: Ty si ale zvědavá, ale přece musíš pochopit, že s tím se kocouři nahlas nikdy nechlubí. Kožich mu za chvíli načechrá zřejmě Žolina...     [14]: Číčovi to na rozdíl ode mě fakt pálí...     

    OdpovědětVymazat
  16. Začínám Tě podezírat,že nám vidíš domů...nejdřív bankovky,nyní sektorový úklid.Nejmladší Míša si za poslední měsíc tuto aktivitu velice oblíbil,shazuje dolů úplně všechno včetně ovladačů a nejvíc mu vadí polštáře na sedačce,takže při příchodu domů to u nás vypadá na pár facek,ještěže ti starší nemají takové nápady.Milá Valin,docela se děsím,s čím se naše kočky vytasí příště....

    OdpovědětVymazat
  17. Jak já se vždycky těším na tyhlety Číčovy postřehy!

    OdpovědětVymazat
  18. " Já přišel do jednoho hostince.Poručil jsem si zajíce " ..." Bude ! ... a s veškerou noblesou !"... " Však zajíce nenesou ... nenesou !
    tu slyším, jak číšník  John  Skorzeppa
    šeptá :  ,, utekla do sklepa ,, ! "" Již nesou ! " ... muž dívá se s podezřením
    .... tu pahýl nohy je je znetvořený...
    ze trupu ční ... polit omáčkou !Muž nohu vzal pomalu levačkou...
    vykřikl :  " Málem jsem omdlel dnes !Ten kocour se kdysi chyt do želez,
    ... já jsem ho tenkrát vysvobodil !!"" Co jee ?? "  ( řve číšník ) ...muž šavli hodil !
    ... pak kol stolu  honí číšníka !... číšník, jež stále uniká,
    křičí  :  " Strážníka !  strážníka !"... ve mžiku přiběhli tři strážníci
    k výslechu vedou je na strážnici !

    OdpovědětVymazat
  19. [18]: No tak to zní přímo děsivě a hlavně, aby ti starší nechytili shazovací virus od toho mladšího. Zlobení je totiž děsně nakažlivé... [19]: Však se Číča vynasnaží postřehnout co nejvíc...   

    OdpovědětVymazat
  20. [20]:
    Sežrali mu miláčka,
    zbyla jenom omáčka,
    a pár kůstek na talíři,
    hostinský se hrdě  pýří,
    jak kocoura  upekl,
    když  mu zajíc  utekl.

    OdpovědětVymazat
  21. Vypadá to, že spolu obstojně vycházejí, zcela určitě se mají rádi, tak co řešit. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ani se kočičákovi nedivím, štěňátka bývají dost nebezpečná a kocouří drápy jako odveta taky. Čička v horním sektoru čeká, až pejsek povyroste.   

    OdpovědětVymazat
  23. [24]: Jo pravda, horní sektor to jistí...

    OdpovědětVymazat
  24. [23]: Kdo se má s kým rád? Vona s čoklem, nebo vona se mnou a nebo snad já s čoklem?   

    OdpovědětVymazat
  25. Rozdělený sektor, drákulka a sanatorium. Tohle je čím dál tím lepší! (i když nevím, jak pro koho, ale je vidět, že Číča se náramně baví... a my s ní. )

    OdpovědětVymazat
  26. [27]: Číča jo, to je sterej cynik, ale co jáááááááááá?     

    OdpovědětVymazat

😀 😃 😄 😁 😆 😅 🙂 🙃 😉 😊 😇 🥰 😍 🤩 😘 😗 😚 😙 😋😛🤭🌝